Alumínium redőnyök

Kiváló minőségű ALUKON alapanyagokból készült külsőtokos redőnyrendszer, igény szerint vakolható kivitelben is gyártható. A felhasznált alapanyagok szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át. Az ALUKON redőnyök ennek köszönhetően hosszú élettartalmú és magas minőségű termékek.

Főbb jellemzői:

  • kiváló hőszigetelési képesség
  • külső zajok csökkentése
  • belátás elleni védelem
  • betörés elleni védelem
  • egyedi színvilág

   

Formavilága:

20°, 45°-90°-os kivitelben, extrudált és hajlított lemezből készülhet, 125, 138, 150, 165, 180, 205 mm-es tokméretben.

45°-os lemez tok 20°-os lemez tok 20°-os vakolható lemez tok Negyedkör lemez tok
   
Félkör lemez tok 90°-os lemez tok    
 45°-os extrudált tok 20°-os extrudált tok 20°-os extrudált vakolható tok 90°-os extrudált tok
   
90°-os extrudált vakolható tok Félkör extrudált tok    

A vezetősínekben Stabilkefe biztosítja a halk működtetést, és a lamellák stabilitását. A kefék görgőzve vannak, ennek köszönhetően nem csúsznak ki a vezetősínből.

A lamellák hengerléssel, PU hab merevítéssel készülnek, 37 és 41 mm-es fedőmagasságban. A speciális felületkezelésnek köszönhetően az időjárásnak és az UV sugárzásnak jól ellenáló, hosszú élettartalmú redőnyléc alkotja a rendszert. A lécek elcsúszását arriter kapcsok biztosítják, melyeket speciális szerszámmal, roppantással rögzítjük.

Színvilág:

A lamellák színét és mintavilágát lamella típusonként színmintából lehetk kiválasztani. A szerkezetekre 25 alapszínből lehet  

A rendszerbe szúnyoghálóval integrálható.  Igény esetén visszacsapódást gátló fékrendszer is beépíthető. A rovarháló rögzítését alumínium akasztóprofil, illetve klikk-klakk rendszer biztosítja. A rendszerhez külön rendelhető rovarstop rendszer, ez biztosítja, hogy a rovarok ne tudják megkerülni a rovarhálót a redőnyszekrényen belül. A vezetősínbe hengerelt ferdekefe biztosítja, hogy a háló ne tudjon a vezetősínből kicsúszni.

Kezelőként 16 mm-es lapos gurtni, mechanikus Geiger csigahajtómű, BECKER elektromos motoros meghajtás is alkalmazható.