Termékek

Árnyékolástechnika
Redőny

A redőny a leghatékonyabb külső árnyékolástechnikai eszköz. A redőny lamelláinak perforálása egyidejűleg lehetővé teszi az árnyékolást és a szellőztetést.  Redőnyök alkalmazásával jelentős energiamennyiséget takaríthat meg. Télen a kedvező hőszigetelési értékekkel rendelkező nyílászáró és a teljesen leengedett redőny a kiáramló hőt csökkenti, így a hőveszteség akár 18-37%-kal javulhat. Nyári időszakban az árnyékolók a sugárzó hő útját teljesen vagy részlegesen elzárják, így kellemes klímát biztosítanak a lakásban. A hűtési költséget ezáltal akár nullára csökkenthetjük, a klimatizálási költséget megspórolhatjuk. A vakolható, illetve a nyílászáró fölé épített redőnyök tokozata nem látszik a homlokzaton, így nem törik meg annak egységét. A redőny színét a megrendelő ízléséhez tudjuk igazítani. A redőnyökbe rovarháló integrálható, ezzel kizárhatja a bosszantó rovarokat otthonából. A külsőtokos redőnyök bármely típusú nyílászáró elé szerelhetők, így hőhíd sem keletkezik. A rendszer előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy elemei igény szerint kombinálhatóak a vásárlók kérésére, ár és minőség szerint.  

Kiváló minőségű ALUKON alapanyagokból készült külsőtokos redőnyrendszer, igény szerint vakolható kivitelben is gyártható. A felhasznált alapanyagok szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át. Az ALUKON redőnyök ennek köszönhetően hosszú élettartalmú és magas minőségű termékek.

A hazai piacon a legnépszerűbb rendszernek számító külsőtokos műanyag redőny kiváló minőségű PVC alapanyagokból készül. A redőnyszekrényt több rétegben porfestett (Lindab) acéllemez borítja. A tokvégek PVC illetve alumínium alapanyagból készülnek

Az ablak fölé építhető PVC rendszerek közül a legsokoldalúbb termék. Két tokméretben 195*240, 245*250 mm-ben gyártható. Kialakításának köszönhetően kimagasló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal bír. Igénye szerint elvakolhatók a látszó oldalak, ennek megfelelően belül-alulról és belül-hátulról is szerelhető.

A vakolósín mérete 20 mm, igény szerint a RAL színskálának megfelelően színre fújható.

Szúnyogháló

A rovarhálók alkalmazásának célja a rovarok, levegőben lévő szennyeződések, elsősorban tollak, szöszök, falevelek helyiségen kívül tartása. A szúnyoghálók a nyílászárók külső felületén kerülnek felszerelésre, átmenő csavaros, akasztós, ráhajthatós pánttal, műanyag vagy alumínium kerettel, valamint mobil (rolós) kivitelben.

Szúnyogháló kereteink készülhetnek extrudált PVC-ből, illetve alumíniumból. A különböző méretű keretprofiloknak köszönhetően esztétikus kialakítás és sokoldalú felhasználhatóság lehetséges.

Ablakok és ajtók szúnyoghálós védelmére egyaránt alkalmazható rendszer. Keretszerkezete extrudált porfestett alumíniumból, zárt szögletes és íves nyíló tokos kivitelben gyártható. A megrendelő igényei szerint a RAL színskálának megfelelően egyedi színekre festhető. Ablakoknál függőleges működtetés, ajtóknál vízszintes működtetés lehetséges. 

A pliszé szúnyogháló kifejezetten ajtókhoz lett kialakítva, nagyobb méretű szerkezeteknél is biztonságos működést tesz lehetővé. Rendelkezésre áll egyszárnyas, továbbá kétszárnyas változatban kétféle megoldással: központi mágneses záródással, egymás után tolható szárnyakkal, valamint négyszárnyas megoldással.

Az AL-IS 13*62 mm-es tolós szúnyogháló ajtó minden különleges kiegészítő elem nélkül egy vagy többszárnyas kivitelezésű lehet. A függőlegesen végigfutó nútolásnak köszönhetően minden fúrás-faragás fölöslegessé válik. Ezenkívül nem fontos a foganytú magasságának pozícionálása, a szárnyak kezelése mégis könnyű felnőttek és gyerekek számára egyaránt. Az innovatív tokrendszer további kialakításokat - mint köztesprofil, macskaátjáró vagy alternatív hálók - tesz lehetővé.

Műanyag nyílászáró
GEALAN S 7000 profilrendszer

Az S 7000 biztonsági profil egyben betörésvédelmet is nyújt, hiszen a 74 mm nagy beépítési profilmélység, a masszív anyagvastagság és a kiegészítő akadályt jelentő középső ütközőtömítés meggyőző érvek a szerkezet biztonságossága mellett.

GEALAN S 9000 kombinált rendszer

A különféle számítások kiemelkedő hőszigetelési értékeket eredményeztek. A fejlesztés célja kezdetektől a Uf - 0,92 W/m²K értékű hőszigetelés elérése volt az acélt használó alapkombinációban – vagyis a passzívház-alkalmasság teljesítése. Mindezt a rendszer kialakítás innovatív részleteinek összessége adja.

GEALAN-SMOOVIO tolóablak és tolóajtó rendszer

A toló szerkezetek jelentős pluszt adnak a látótérhez. Ezeknél nem veszik el a nyíló szárnyaknál szükséges értékes belső tér. Ezáltal a lakótér közvetlen a toló szerkezet előtt is kihasználható.

Bejárati ajtó
Műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó bevezető szövege lesz itt