Cégismertető

Árnyékolástechnika és nyílászárók forgalmazását üzletvezetőként kezdtem 2004 tavaszán, Pestmegyében. Kellő tapasztalattal rendelkezve 2009-től vállalkozásban folytattuk tevékenységünket.

Célkitűzésnek tekintjük, hogy rövid határidővel, magas műszaki tartalmú, színvonalú és minőségi munkát végezzünk, ezzel maximálisan kielégítve ügyfeleink igényeit.

Az általunk forgalmazott nyílászárókat a helyszínre szállítás után beépítjük, és a helyszínen történő helyreállítást is elvégezzük. A kibontott ablakokat ügyfeleink kérésére díjmentesen a helyszínről elszállítjuk. Ma már nem csak Pestmegyében, hanem az egész Dunántúlon is jelen vagyunk.

Árnyékolási termékeink 1-2 héten belül, nyílászáró cserét pedig 2-3 héten belül képesek vagyunk teljesíteni, munkáinkra 5 év teljes körű garanciát biztosítunk. Termékeinkre sajnos nem tudunk 50-60%-os nem létező árengedményt nyújtani, de minden ügyfelünket biztosíthatunk róla, hogy korrekt áron és becsületesen dolgozunk.

Kérje ingyenes ajánlatunkat és helyszíni felmérésünket.

Az alábbi térkép mutatja, hogy az ország mely területein végezzük tevékenységünket. Kérje ajánlatunkat e-mailben, vagy telefonon.